Effektiviser smådyrklinikken din med enkle grep

IMG_1813.JPG

Effektiviser smådyrklinikken din med enkle grep

Sov godt uten å tenke på morgendagens administrative oppgaver

Ta kurset som et selvstudium

Selvstudium betyr tilgang til kursportalen i ETT helt år

Oppstart med en gang du har betalt

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Guest
Order summary
HR_1

Effektiviser smådyrklinikken din med enkle grep

NOK 9,900
Total due NOK 9,900

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.

ansatt-portrett-paal-skagseth-2.jpgDette sier andre om meg:

Vi har, implementert og utviklet et HMS system i vår smådyrklinikk. Med et effektivt kvalitetssikringssystem har jeg bedre administrativ oversikt slik at jeg har større frihet til å gjøre veterinærfaglig oppgaver. Dette hadde aldri blitt så bra og brukervennlig uten Gro Randi Frøyland sin ledelse og drivkraft til å se muligheter for endring til god funksjon.

Veterinær, og daglig leder Pål Auduns Skagseth

Spes. i smådyrsykdommer hund og katt


IMG_6419.JPG


Jeg har hatt den glede av å samarbeide med HMS ansvarlig Gro Randi Frøyland i Smådyrklinikken AS gjennom flere år.
Vi har et systematisk HMS samarbeid som følger en samarbeidsplan og et årshjul.
HMS revisjon er en årlig HMS aktivitet som vi samarbeider om, der vi kartlegger hvordan bedriften jobber systematisk med HMS.

Gro er systematisk i sitt HMS arbeid og følger opp alle avvik etter revisjonene.
HMS rapportene og våre anbefalinger blir gjenspeilet i bedriftens HMS årshjul og HMS målsetning.
Gro involverer både BHT og de ansatte i sitt HMS arbeid, der vi årlig evaluerer handlingsplaner og målsetninger.
HMS arbeidet er levende og implementeres i faste personalmøter for å involvere de ansatte. BHT blir også invitert til personalmøter for å sikre faglig tyngde på HMS opplæring ovenfor de ansatte.
Jeg vil oppsummere med at gjennom HMS samarbeidet med Gro, har Smådyrklinikken et stort fokus på å sikre sine ansatte et helsefremmende arbeidsmiljø.

Vennlig hilsen

Mona Woll Håland
Daglig leder
Bedriftsfysioterapeut/ HMS rådgiver Bedriftshelsetjeneste Vest AS

Margunn Tvedten


  • Før jeg meldte meg på Effektiviser din smådyrklinikk med enkle grep slet jeg med manglende oversikt og stadige tanker om hva som skulle prioriteres og hvordan få tid til alt hva gjelder administrasjon på klinikken. 
    Jeg var litt skeptisk til om dette onlinekurset kunne hjelpe meg med dette.
  • Underveis i kurset effektiviser din smådyrklinikk med enkle grep fikk jeg både kunnskap og støtte i hvordan drifte klinikk på en effektiv måte, og at dette kan være krevende men også at vi alle har mye av de samme utfordringene. Jeg opplevde at alle på kurset delte erfaringer og kom med tips til løsninger i problemstillinger. Flink og engasjert kursholder Gro hadde laget kursmoduler med svært nyttige oppgaver, og verktøy til å løse disse. 
  • Dette kommer til å forandre måten jeg jobber. på
  • Jeg har oppnådd å få kunnskap, verktøy og ikke minst motivasjon til å jobbe videre med det som kurset har hjulpet meg til å komme i gang med; fått innsikt, oversikt og involvert mine fantastiske ansatte i det videre arbeidet. Det at kurset er intensivt er bare fint, med tilgang i ett år er det tid nok til å få på plass HMS og kvalitetssikringssystemer. 

Gå på kurs hos Gro! Da får du hjelp på veien til å bli en bedre leder og få klinikk driften satt i system. Det gir deg mer tid til å være dyrlege, Du blir også kjent med nye mennesker og får et nettverk å spille ball med. 

Takk for veldig bra kurs! 

Mvh Margunn Tvedten

Brumunddal Dyreklinikk 

Oddrun Runde

Før jeg meldte meg på Effektiviser din smådyrklinikk med enkle grep slet jeg med tilstrekkelig oversikt over å ha en slik bedrift, å ha organisasjonskart, arbeidsfordeling, kvalitetssikring, time og ferieregistering, en del aspekter med personal, lagring av data, personalmapper osv... Jeg var skeptisk til om dette onlinekurset kunne hjelpe meg, da jeg første hørte det var det gjennom andre som anbefalte det på det sterkeste, og da måtte jeg gripe muligheten

Underveis i kurset effektiviser din smådyrklinikk med enkle grep fikk jeg god hjelp, støtte og opplevde en veldig positiv utvikling i arbeidsflyten som leder

Dette kommer til å forandre måten jeg organiserer driften på. Tidsbanken med både timeregistering og kvalitetssikring er allerede i bruk, og jeg er veldig fornøyd. Det samme med organisasjonskart, oversikt og presisering av rutiner, behandlingsprotokoller etc. Jeg har oppnådd veldig mye, tidsbesparing, effektiveisering, bedre personalhåndtering og økt trivsel på jobb. Jeg er takknemmelig for å ha fått plass på kurset, og for at jeg fikk det anbefalt. Jeg hadde aldri ville vært foruten:-)

Fjellveterinæren Oddrun Runde

Anne Sofie Stie 2018

Før jeg meldte meg på Effektiviser din smådyrklinikk med enkle grep slet jeg med å sette ting i system, følge opp samtaler med ansatte,- Det var utrolig godt å få en bekreftelse på at mye av det jeg har slitt med selv, er det også mange andre som har hatt problemer med! Gode tips fra kolleger rundt om i landet, som har opplevd lignende situasjoner, og vi kunne komme med forslag til løsninger. Veldig produktivt!

Dette kommer til å forandre måten jeg ... på - haha. Jeg har lyst å skrive 'ALT'! Nå begynner jeg nemlig å se et lys i tunnelen, når det gjelder å få satt protokoller i system, kontroll på fravær/timelister/ferieavvikling/svangerskapspermisjoner (inkl lover og regler rundt dette). Oversikt over medisiner/bestillinger, gjennomføring av mange 'operasjoner' på klinikken, helt fra enkle rutinebeskrivelser når det gjelder renhold, til mer avanserte oppskrifter på vaskerutiner på maskiner/utstyr. Nå har vi laget en møteplan! Definert tidspunkt for sårt etterlengtet klinikkmøter og personalmøter. Gjennomføring av medarbeidersamtaler. Jeg har oppnådd ... - mestringsfølelse på et punkt jeg har hatt en mengde søvnløse netter over. Jeg er ikke helt i mål, men nå har jeg en oppskrift, som jeg gradvis er blitt introdusert til, så nå er det overkommelig. Jeg er så utrolig takknemlig for dette kurset/kolleger som har delt av sine erfaringer, og ikke minst Gro som har hatt en kjempeevne til å formidle og å hjelpe på en veldig god måte. Anbefales på det varmeste!

Veterinær Anne Sofie Stie,  Arken Dyreklinikk